به گزارش خبرگزاری «حوزه»، این مرجع تقلید امروز در دیدار با اساتید، طلاب و فضلای مدارس علمیه امام رضا (ع) شهر جعفریه قم و سالار شهیدان تبریز، اظهارداشتند: طلبگی از پرفضلیت ترین و با ارزش ترین و مؤثرترین شغلها است. بنابراین باید قدر این نعمت را دانست و شکرگذار آن بود.
معظم له به روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) که فرموده بودند«کسیکه در راه علم قدم بگذارد، مانندکسی است که روزها را روزه داشته و شبها را به عبادت سپری کرده است » اشاره کردند و افرودند: این روایت بیانگر ارزش عالم و علم در اسلام است.
این مرجع تقلید علما را قشر تأثیر گذار در جامعه و طلبگی را طالب علوم اسلامی دانستند و در ادامه خاطر نشان ساختند: اخلاص، ارادۀ قوی، همّت و نظم از ضروریات و اصول طلبگی است.
حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه انسان تنبل و بی ارده نه تنها مفید برای جامعه نمی باشد بلکه مضر هم می باشد اظهار داشتند: فقیهان و بزرگان دین در گذشته با داشتن این عناصر به درجات علمی بالایی رسیده اند.
ایشان گفتند: ادبیات عرب، علوم پایه حوزه است. باید طلبه بر ادبیات عرب مسلط باشد تا بتواند با قلم رسا و بیان قوی جامعه را از انحراف بیرون بیاورد.
این مرجع تقلید ابراز داشتند: طلاب لازم است از اساتید خوب اخلاقِ که توانسته اند مراتب اخلاق را در خود تجلی دهند، بهره ببرند. و حضوراین گونه اساتید برای ترقی و پرورش طلاب در حوزه ضروری است.
حضرت آیت الله نوری همدانی گفتند: سحرخیزی و تهجد از دیگراصول طلبگی است و تهجد تأثیر زیادی در روحیه و تقویت ایمان خواهد داشت؛ بعضی از علمای گذشته طلابی را که تهجد نداشتند، تعلیم نمی دادند.
معظم له خاطر نشان ساختند: غربی ها برای این که جلوی پیشرفت اسلام را بگیرند موج اسلام هراسی را به راه انداخته اند و با تربیت و پرورش تروریست می خواهند، چهره اسلام را خشن جلوۀ بدهند، به همین دلیل اسلام بیش از گذشته نیازمند به عالم با تقوا، باسواد و بیدار است.
ایشان در پایان گفتند: جامعه اسلامی این امنیت را مدیون انقلاب امام خمینی (ره) و شهدا است که توانستند با رشادت و از جان گذشتگی امنیت فکری، مالی و جانی را ایجاد کنند.
انتهای پیام کد: 40/313